Over mij

Hoi! Leuk dat je even komt kijken in mijn blog. Hoe zeg je dat eigenlijk..in mijn blog of op mijn blog? Maakt niet uit wat mij betreft…als je er maar bent. Welkom!

Ik ben Nathalie Snoeijen uit Veldhoven. In 1971 geboren.  Al heel wat jaren getrouwd en 3 kinderen. We wonen met zijn allen in het rustige Veldhoven met een hondje, een asielkat, een baardagaam (een soort hagedis) en 4 krielkippen. Vanaf dat de jongste geboren is, in 2009, ben ik huismoeder met teveel hobby’s geworden. Geen dag heb ik me verveeld. Ik wilde fijn thuis zijn maar ook wat bijverdienen. Handwerken en fotograferen zijn mijn grootste passie. Daar wilde ik wat mee gaan doen. Ik begon met het haken en breien van mutsjes, pakjes, dekens en wat je maar kon bedenken voor fotografen die foto’s maakten van pasgeboren baby’s. Ik vond dat zo leuk dat ik een cursus newbornfotografie ben gaan doen om zo ook die kleine wondertjes te kunnen gaan fotograferen met mijn eigen creaties.

Eigenlijk ben ik altijd bezig om wat nieuws te leren en te maken. Haken blijft toch echt wel mijn allergrootste passie..misschien is het wel een verslaving geworden.  Ik ben dol op garens en patronen. Ik doe veel inspiratie op op YouTube, Pinterest, Instagram en Etsy.  Er zijn zoveel leuke patronen dat ik soms niet weet waar ik beginnen moet.

Nu heb ik dan besloten om zelf mijn eigen patronen te gaan haken en uitschrijven via een blog. Ook wil ik de geplaatste patroontjes op YouTube gaan zetten voor diegene die het prettiger vinden om het via die manier te maken.

Mocht je me willen steunen of bedanken dan kan je eventueel een .pdf patroon downloaden die je kan vinden in mijn Etsyshop voor een paar eurootjes. Dit zal waarschijnlijk een Engelse versie worden.

Tips en tops altijd welkom. Veel haakplezier en vergeet vooral niet te genieten!

Liefs Nathalie x